Ga verder naar de inhoud

Repaircafé Elektro @maakleerplek

Georganiseerd door Maakbaar Leuven
16 maart 2024 10:00
Kantine maakleerplek, Stapelhuisstraat 13-15, 3000 Leuven

Breng je kapotte toestel naar het repair café en we gaan samen aan de slag!

Sharepair events

Repair Cafés zijn bijeenkomsten die draaien rond samen repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal beschikbaar om allerlei reparaties uit te voeren. Daarnaast zijn vrijwilligers aanwezig, met reparatie kennis en -vaardigheden op allerlei terreinen. Repair Cafés draaien op vrijwilligers en zijn in principe gratis.

ᴡᴀɴɴᴇᴇʀ ?
Breng je toestel tussen 10u en 13u naar onze Repair Hub aan de Vaartkom! Onze repairders bekijken of je toestel nog te herstellen is!

Om de wachttijden te verminderen proberen we te werken met 3 tijdslots van elk 1 uur waarbinnen we een aantal bezoekers toelaten. Let op, wij kunnen niet altijd garanderen dat je ook geholpen wordt binnen dit uur, maar we doen ons best. Als inschrijven niet lukt mag je ook altijd gewoon langskomen.

ᴡᴀᴀʀ ?
De Repair Hub aan de Vaartkom, op de site van Maakleerplek. Je wandelt binnen langs de verzinkbare paaltjes tussen de balk van Beel en de Molens van Orshoven. Daar ga je door de witte poort (nr. 15) en volg je de pijlen naar het repair café!

MG 7140