Ga verder naar de inhoud

HerstelHub Leuven

Broodrooster kapot? Scheur in je broek?

Laat het herstellen in de nieuwe herstelhub.

Herstel Hub Leuven Logo Textiel Herstel Hub Leuven Logo Textiel

HerstelHub Textiel

In de HerstelHub Textiel worden de herstellingen uitgevoerd door mensen met talent, maar met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hoe werkt het?

Breng het binnen bij één van onze afleverpunten. Je krijgt een mail wanneer je het daar opnieuw kan oppikken. De prijzen variëren tussen 7 en 35 euro. Vaude in de Diestsestraat 168 is het eerste afleverpunt.

Herstelhub Elektro

Laat een ervaren hersteller naar je toestel kijken. Dit is een nieuwe hersteldienst elektro opgestart in 2024. De Elektro Hub gaat éénmaal per week open tussen 16u-20u. Binnen een tijdslot van 1 uur trachtten we jouw toestel te repareren. Lukt dit niet dan geven we een advies.

Ben je handig? Herstel dan zelf je toestel onder het toeziend oog van een ervaren hersteller.

Hoe werkt het?

Registreer je toestel online, kies een tijdsslot en kom met je toestel naar de maakleerplek in de Vaartkom.

Een medewerker bekijkt of je toestel hersteld kan worden. Als dat zo is, heb je de keuze: ofwel laat je het repareren, ofwel ga je zelf aan de slag in het herstelatelier. Daar vind je materiaal en machines en krijg je hulp.

Tijdens de opstart begin 2024 betaalt je enkel de wisselstukken en een vrije bijdrage voor de herstelling. Later willen we voor deze dienst VZW lidgeld vragen om de kosten te dekken.

Let op! Niet alle toestellen zijn toegelaten, lees hier wat kan.